E-learning cursus & trainingen (nieuwe versie 2024)

E-learning trainingen

De e-learning trainingen zijn bedoeld voor agile leiders en projectleiders die een solide begrip willen krijgen van de basisprincipes van Agile of projectmanagement of hun kennis willen verdiepen. PRORIS biedt een verscheidenheid aan e-learning trainingen voor beginners en gevorderde beoefenaars van agile of projectleiderschap. De trainingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van zowel nieuwe als ervaren leiders.

Competence Based Learning Experience

PRORIS online cursussen zijn gestructureerd rond de Competence Based Learning Experience © (CBLE), waarbij de professional (“ken jezelf”), zijn beroep (“ken je beroep”) en zijn omgeving (“ken je wereld”) de leerbenadering vormen. Voor elk competentiethema worden de volgende elementen gebruikt:

Theorie: Verklaart het thema in detail. Hoe toe te passen: Geeft een stapsgewijze introductie tot de concepten.  Voorbeelden: Laten specifieke gevallen zien om de theorie te illustreren. Checklists: Tonen alle belangrijke punten die in overweging moeten worden genomen, en zijn zeer nuttig voor het dagelijkse werk. Valkuilen: Laten zien welke fouten je moet vermijden. Oefeningen: Stelt de deelnemers in staat om de geleerde concepten in de praktijk te brengen en de theorie te herhalen en verdiepen.

Flexibele leeropties in eigen tempo

Leer op je eigen tempo met e-learning trainingen die zijn ontworpen voor zowel beginners als gevorderden in agile en projectleiderschap.

Competentiegericht leren

Volg een gestructureerde leerbenadering volgens CBLE(c), waarbij persoonlijke, professionele en omgevingscompetenties worden ontwikkeld.

Praktische toepassingen

Pas direct de geleerde theorieën toe met oefeningen, voorbeelden en checklists die zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en succes in de praktijk.

PRORIS heeft de juiste E-learning training voor jou

Met PRORIS E-learning trainingen krijgen leiders de kans om op hun eigen tempo en volgens hun eigen schema te leren. Onze trainingen zijn ontworpen om praktische, direct toepasbare vaardigheden te bieden die leiders kunnen gebruiken om hun teams en projecten succesvol te leiden. Of je nu nieuw bent in leiderschap of een ervaren professional die zijn kennis wil verdiepen, PRORIS heeft de juiste training voor jou.

 

Verhalen van succes en groei

“De leiderschapstraining van PRORIS heeft mijn vaardigheden naar een hoger niveau getild. De interactieve oefeningen met een Game en persoonlijke coaching waren precies wat ik nodig had. De samenwerking in het team en resultaten zijn stukken beter geworden! Ik zou het iedereen aanraden die zijn leiderschapscompetenties wil verbeteren.”
Jan Klerks, Agile Release Train Leader
“De Agile leiderschapstraject bij PRORIS was een echte gamechanger voor mij en ons bedrijf. De trainer was zeer deskundig en de praktische aanpak zorgde ervoor dat we de geleerde principes direct konden toepassen. Dankzij PRORIS zijn we nu veel wendbaarder en beter voorbereid op veranderingen.”
Sanne Weerdstra, Agile Coach & Scrum Master
“Ik was op zoek naar een manier om mijn projectmanagement-vaardigheden te certificeren en PRORIS bood de perfecte oplossing. De combinatie IPMA C & B training voor mij en mijn collega’s was grondig en goed op maat samengesteld. De begeleiding van de coach maakte een groot verschil. Ik heb nu meer vertrouwen in mijn leiderschaps-vaardigheden en het gevoel dat ik klaar ben voor complexere uitdagingen. Ik heb nu een internationaal erkend certificaat.
Marcel de Boer, Projectmanager